Leto je za nami, z novim letom pa si velikokrat zastavljamo nove cilje: več se gibati, zdravo živeti, zdravo kuhati, shujšati… Po navadi vztrajamo kašen teden, morda mesec, potem pa se kaj hitro vrnemo k starim navadam, predvsem razvadam hitrega in nezdravega prehranjevanja. Znajdemo se v začaranem krogu.
Zato vam svetujem, da ne odlašate in že jutri obiščite Tanjo. Zagotavljam vam, da vam bo s pravimi nasveti zelo pomagala. S svojimi jedilniki, z okusnimi in enostavnimi recepti se bo prilagodila vsakemu, še kako zahtevnemu posamezniku. Obroki so enostavni, hitro pripravljeni in resnično zdravi.
Tanjo sem obiskala pred tremi meseci. Počutila sem se zelo slabo, stalno utrujeno in sesuto. Z njeno pomočjo in gibanjem sem vztrajno hujšala in po treh mesecih tehtala 10 kg manj. Danes se počutim se kot prerojena, moje življenje je postalo drugačno, polno optimizma in pozitivnih misli.
Še enkrat iz srca hvala, nisi mi pomagala samo shujšati, ampak si ustvarila eno novo, samozavestno in veselo osebo!

Tanja
45 let

K Tanji sem prišel po nasvet, ker me je zanimala kalorična vrednost mojih smoothiejev in če jih lahko kako izboljšam. Izvedel sem vse, kar me je zanimalo in še mnogo več. Njeno svetovanje bi priporočal vsem, ki imate kakršnakoli vprašanja o zdravem načinu prehranjevanja!

Erik
36 let

Hvala, Tanja, da znaš prisluhniti in prilagoditi program tako, da ni samo fokus na zdravi prehrani in hujšanju, ampak da je vse skupaj tudi zabavno. Enostavna in hitra priprava zdravih jedi, živila, ki dejansko teknejo in jedilnik ob katerem shujšaš, poskrbiš za svoje zdravje, obenem pa res nikoli nisi lačen. To je tisto, kar sem iskala. Hvala, da pomagaš in svetuješ. S tvojo pomočjo prvič v življenju po obrokih nisem utrujena, moja ščitnica deluje tako kot je treba in spet sem polna energije.

Ana
33 let

Preko sina sem izvedla za prehransko svetovalko Tanjo Hozjan in sem se odločila, da jo obiščem in pričnem s hujšanjem. Na svetovanju sem dobila jedilnik prehrane in pričela jesti obroke kot so zapisani. Prvi in drugi teden sem pri tehtanju že opazila razliko. Vsak teden prihajam k svetovalki na kontrolo, kjer se pogovoriva, kako se držim predpisanega jedilnika in koliko se gibam. Prehranska svetovalka mi daje razne nasvete. Od začetka programa do danes sem shujšala že 12 kg. Na začetku programa sem si zadala, da bom v 6. mesecih shujšala 15 kg, vendar sem že v treh mesecih dosegla, da imam 12 kg manj. Upam, da bova s svetovalko še naprej dobro sodelovali in se ji že sedaj zahvaljujem.

Marjeta
61 let

Vse življenje se borim z odvečnimi kilogrami. Preizkusila sem mnoge diete, nekatere od njih so bile začasno uspešne, vendar so se kilogrami hitro nabrali nazaj. S pomočjo programa, ki mi ga je izdelala Tanja Hozjan sem v pol leta shujšala 20kg in trenutno telesno težo uspešno vzdržujem, saj sem poleg izgubljenih kilogramov usvojila tudi način prehranjevanja s katerim brez velikega napora vzdržujem zdravje, dobro počutje in željeno telesno težo. Prednost individualno izdelanih jedilnikov je, da je prehrana prilagojena vašim potrebam, okusu, možnim intolerancam na živila in tempu življenja, zato hujšanje ali vzdrževanje telesne teže postane del življenja, ne pa ogromno breme. Počutim se odlično, osvobojeno in sem izredno vesela, da sem se odločila za ta pomemben korak v življenju. Če vas obremenjujejo odvečni kilogrami in ste preizkusili že vse mogoče pripravke ali diete, pa ste še zmeraj razočarani, vam priporočam, da poskusite z individualno izdelanim programom v Nutrimu. Ne bo vam žal!

Klaudija
41 let

Pri svetovanju mi je bila najbolj všeč Tanjina energija. Njena sproščenost in odprtost. Ni vsiljevala svojega mnenja, ampak je upoštevala tudi moje želje. Enostavno začutili sva se.

Natalija
24 let

Ker verjamem, da je pomembno, da skrbimo za svoje zdravje, sem želela narediti tudi nekaj sprememb na področju prehrane. Tanja Hozjan mi je pomagala sestaviti jedilnike s katerimi sem obogatila in osvežila lastno ter družinsko prehrano. Ker imam otroke, je jedilnike sestavila tako, da so bili obroki zdravi in okusni, zato mi ni bilo potrebno pripravljati posebnih jedi zase ali za otroke. V jedilnikih je upoštevala tudi moj urnik dela in življenjski tempo ter mi s tem olajšala načrtovanje obrokov. Ker sem vegetarijanka, mi je Tanja svetovala glede vrste in količine živil za ustrezen dnevni vnos beljakovin. Raznolikost in ustrezna razmerja v prehrani so izboljšala moje počutje in samozavest!

Ksenija
33 let